Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åhh tänk om jag kunde.Då skulle jag sväva på moln.


Om jag kunde


Om jag kunde
skulle jag hålla din hand
och smeka din kind.

Om jag kunde
skulle jag kyssa dig
och titta in i dina ögon.

Om jag kunde
skulle jag hålla om dig hårt
och aldrig släppa taget.

”Men bara om jag kunde.”




Fri vers av Manal
Läst 268 gånger
Publicerad 2004-08-05 00:56



Bookmark and Share


  Sara Hedgren
Fin... sorglig... Bra skrivet!
2004-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal