Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte säga


Jag kan inte säga det
att mina tårar kommer att rinna.
För om jag säger
kommer du bli så ledsen.

Jag vet att du måste åka
och bygga upp din familj.
Så därför vill jag inte visa
visa min sorg.

Men jag vet ändo
att du vet om.
Du vet om mina tårar
de som kommer att bildas.

Jag vet inte hur du känner
om du är lika ledsen som mig.
Men jag tror att du är det
fast jag är inte säker.

Så istället för att gråta
va sägs om att väcka fina minnen.
Så vi får oss ett gott skratt
som vi aldrig lär glömma.






Fri vers av Manal
Läst 326 gånger
Publicerad 2004-08-05 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal