Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bifallen




Räknade
dagar efter dag

timmarna

men, jag hade dem aldrig i min hand

förvisade

som dimdroppar efter natt

jag hade aldrig ritningarna
stigarna vägarna

bara att stilla se

sekunder som föll som timmar
omålade, nakna bara

hur svårt är det att bara vara?

och sedan andetagen tunga

ett efter ett.





Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-13 23:55



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
texten låter mig känna efter om det viktiga, dimdroppar efter natt, ja det är vackert att få vara där.
2012-07-29

    ej medlem längre
Hög igenkänningsfaktor!
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP