Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-07-15


Du

 

 

Naturmorgon lördag

Klockan 6.00

 

Frukost

Toast bredd

Med jordgubbsmarmelad

Kaffe med

Några droppar mjölk i

Inget socker

Du spiller

Lätt

Ut

 

Frukt och bär

Köpta på torget

20 liter jordgubbar i frysen

Ungefär

Alltid i tid

Aldrig försenad

"Det handlar om framförhållning"

Och mina kinder färgas i dina ord

Röda

 

 

Och du brukar alltid utbrista

"Visste du att...?"

För du vill att jag ska veta

..."Du är mitt vandrande Uppslagsverk"

Och jag har nog kommit till sidan

Som jag sökt

Men inte funnit förrän nu


Den Du är

 

 Så det är så här man vet?

När man är kär...

 Genom att veta allt om dig

©
/K

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-16 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP