Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar tristess

känns lite tråkigt nu
kanske vill jag göra något
paniken finns inte här
just nu

kanske kunde gråta
kanske kunde tårar komma
tårarna som fastnade
av skräck

vill bara få vara
kanske inte göra något
bara slippa ångesten
en stund




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-26 12:08



Bookmark and Share


  Minkki VIP
skönt grå..
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind