Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buskrosen

Nyponrosor i blom
Sötmans aromer svänger med vindens vind

Humlesurr och nödvändig pollinering
Småflugor besöker också dessa läckra rosor

Knoppar som vill brista ut i sitt omfång
Hela tiden byts dess blomster ut

Taggiga buskar
Men oj så vackra

En ros förgyller mitt bord
Flyter i stilla vatten

Det lukar kärlek

© Ann-Britt Berglund
1 augusti 2012





Fri vers av Ljusletaren
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-01 07:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart vackert!
2012-08-02

  Bo Himmelsbåge
... en ljuvligt doftande, prunkande dikt om den enkla men alldeles, alldeles underbara Buskrosen .... det doftar kärlek ...! tack Ann - Britt ...!
2012-08-01

  Skogsfen.
Gott och se, gott att dofta på, gott att äta och så gott att läsa. Kram Skogsfen.
2012-08-01

  anits VIP
En vacker text till en underbar
doftande ros
2012-08-01

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackra blommor och så goda nypon det blir sedan...
2012-08-01

  Bibbi VIP
Ljuvligt vacker.
2012-08-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Fantastisk doft har dessa rosor, jag tar mig med näsa på buskar som humlor, dagens upplevelse räcker långt i nattens drömmar/Diana.
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren