Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurt i bland.




Vikt står sensommarn, som ett opostat brev
någon glömt att parfymera med värme
tröjjan åker på redan mitt i
och hösten rycker allt närmre

Men så kom då bli kall bli brinnande klar
jag har så svårt att andas sena sommardar
jag vill lyftas och vinna mitt hjärteslag
till ett av höstens svalaste andetag.

Ryser mot drömmar står fuktdagen mot
lägger ett brev tafatt präntat
allt här i livet är bara till låns
även sommarn som ej kom som väntat.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-01 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ömsint på gränsen till
- för nära.
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP