Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att stilla vilja

Buren av vila
Av eld och händer av vatten som rörs
I hjärtat mitt
Brusar gör livet fäster mitt nav
Och som forsen får jag falla fritt.

Kom eld och trummor
Kom sång och älvor
Red ett bo nära famn i detta hav
Räck tid att lägga rum åt min själ
Såsom mjukheten i livets nav.

Vind har sin mojning
Av själ en ro av lisa hjärtat är
Ingenting högre kan jag önska
Mer än att jag i detta är.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-02 21:17



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket bra
2012-08-07

    ej medlem längre
"Lappland-ish"
- fina ord.
2012-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP