Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har inte lagt in fotoprogrammet i den nya datorn, men det blir snart.


Haiku 3 augusti

Saknar mina kort
Se de dolda bilderna
Lägg allt till minnet

© Ann-Britt Berglund
3 augusti 2012




Fri vers av Ljusletaren
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-03 07:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin haIKU!
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren