Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 4 augusti

Rofylld morgonstund
Har linne och trosor på
Ordar vid datorn

© Ann-Britt Berglund
4 augusti 2012




Fri vers av Ljusletaren
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-04 08:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Min stil:-)
2012-08-07

    ej medlem längre
Mjukt och rofyllt...och ett leende.
2012-08-04

  anits VIP
En härlig morgon
2012-08-04

  ResenärGenomLivet VIP
Skön morgon...
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren