Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 4/8

En bärplockare
Får tampas med insekter
Sylten mödan värd

©Ann-Britt Berglund
Haiku 4 augusti 2012




Fri vers av Ljusletaren
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-04 14:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jaa! det får man verkligen.Knotten och myggen är verkligen på hugget.
2012-08-09

  Bibbi VIP
Så läckert både bild och text.
2012-08-07

  Bo Himmelsbåge
... en underbar bild och ett underbart skafferi inför vintern ...! ... de stingande insekterna får man försöka bortse ifrån ... annars vore idyllen komplett ... en fin Haiku ... kram/Bosse
2012-08-05

    ej medlem längre
Här har dom inte mognat ännu!
2012-08-05

  Skogsfen.
Gyllene bär, gott till mycket./ Kram
2012-08-04

  anits VIP
Det lyser om din haiku
och din unserbara bild
2012-08-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ja...det tycker jag också...
2012-08-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vilken julafton på ditt bord.
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren