Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutet ur. Skiftad

Faller gör tid, har du sett vattnet och
har du lyssnat.

som sida vid sida som band till band

hur har vändor sin färg i

dina händer?

Hur har mitt
sådan ton.



vitt utsträckt och öppen

andetagen ur


Ifall du har ovila ska jag sömna dig,

sjungen.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-04 19:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alltmera - Annika.
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP