Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina ögon vill alltid se dig.Dag som natt


Vill se dig varje dag


Jag vill se dig varje dag min älskling
så lämna mig inte ens för en dag.
Hälsa på mig dag som natt
och ge mig en varm kram.


En blomma plockat från
den finsate trädgården.
Den ska symbolisera min kärlek
så vill du nu ge mig ditt hjärta?


Jag vill se dig varje dag min älskling
så lämna mig inte ens för en dag.
Hälsa på mig dag som natt
och ge mig en kyss.


Jag har skrivit ditt namn
på det vackraste höstbladet.
Det blad som lever än
den lever av min kärlek till dig.


Jag vill se dig varje dag min älskling
så jag ber dig lämna mig inte ens för en dag.
Låt mig bevisa min kärlek till dig
då kanske du kan ge mig ditt hjärta?




Fri vers av Manal
Läst 320 gånger
Publicerad 2004-08-05 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal