Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en bänk bak huset



Kanhända sommarens sista andetag
lägrade min kind

skön och andtruten
kom en stilla vind

hoppsan sade hjärtat
jag har bra tur ja
att stilla få sluta ögat mot sol
en stilla sensommarsda.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-10 13:57



Bookmark and Share


  ULJO
Sillsamt och vackert
2012-08-14

    ej medlem längre
Yrrefullifan
smakar
finurligt på
sensommardan
2012-08-12

  walborg
Som om tiden inte räckte till att skriva ut hela orden - andäktigt
2012-08-11

  Palett
Bra, enkelt och rakt på sak !!
2012-08-10

    ej medlem längre
Ödmjuk skönhet.
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP