Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suturer




Du vet ju att havet slutar där horisonten glöder och där du tippar över, ut

så har drömmar ett fall genom

jag hittar dig där.


(ett två tre på det fjärde ska det ske på det femte gäller det och på det sjätte smäller det)




Fri vers av Yrre VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-10 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Möte
på olika plan
med leken
som bakgrund

Suturtrubbigt
i det fysiska
lekande lätt
i drömgrönska
2012-08-12

    ej medlem längre
These women ----are rare.


(I should...sad´nly not


..........what?
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP