Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordad







Smulad och sållad
som vetet utan agn

jag har ax rakt genom mig
stadig jordmån och rot


eller hur, det låter inte klokt





men jag lever.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-11 22:20



Bookmark and Share


  ULJO
Skickligt skriftat
2012-08-13

  kerstin skriver VIP
egentligen kanske det inte låter klokt, men så tycker jag ändå att det låter alldeles klokt! jag tycker om texten och den lämnar mig med ett leende på mina läppar
2012-08-13

    ej medlem längre
Skickligt användande
av växten som bild
för människan
och livets kraftiga
knådan
i henne
2012-08-12

  Marja Granqvist VIP
Nej, dig smular ingen sönder... verkar det som. Låter bra!
2012-08-12

    ej medlem längre
Spritter av liv.
2012-08-11

  walborg
Underbar bild
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP