Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-08-12 De fem stora världshaven


Land & hav

 

Du är

Mitt babord

Mitt styrbord

Min akter

Min fören

 

Och

Om du bara

Visste du hur långt jag skulle segla

 

Antartiska oceanen

Indiska oceanen

Norra Ishavet

Atlanten

Stilla Havet


För att nå dig på djupet

Trotsa min vattenfobi

Kallsupa

Miljarder liter känslor för dig

 

För att färdas

På Hamlet med dig

Och

Jag är nöjd

Med att bara "Vara"

Ute och segla

På de fem stora världshaven med

Dig

 

©
/K

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-19 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP