Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-08-13 ...äääh gaah...tala bara om för mig...


Hur älskar man lagom?



Säg mig hur älskar man
Lagom?
För när jag älskar dig
Gör jag det så


Fullständigt galet mycket!

 


Berätta för mig, för
Jag lyckas inte
Vrida kranen

Ljummen



För mig
Står den bara på
Och
Rinner

Ut i en flod, för dig



Säg mig hur älskar man så?
Lagom varmt,
Lagom kallt
Så att den man älskar ej ska
Vilja stänga av, och




Säg mig hur älskar man så?
För jag kan inte
Älska lagom
Men jag vill inte
Bara stå där en dag
Och dripp


Droppa

 

©
/K
 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-08-13 21:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilken härlig text om ett jobbigt dilemma ... inte helt enkelt med vårt svenska lagom
2012-08-15

  Lars Hedlin
Mycket fint och härligt skrivet!
2012-08-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
älska lagom låter tråkigt
fortsätt du älska mycket

rinn på:)
2012-08-14

  Zachrisdotter
så oemtoståndligt underbart!!!
härligt skrivet!!!!
2012-08-13

    ej medlem längre
Gillar dina ord. Mycket. Älska lagom? Går det?
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP