Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rorsman.





Här är imma och fukt
höstlig lukt
en tröja över bara skuldror
mörker och natt skatornas skratt
och yrredans med skygga huldror

fiolspel i skuggom famtag och dröm om
det som inte synes om dag
med rynkad näsa i sovrum ordlöst stum
en lycklig en, det är nog jag.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-14 01:05



Bookmark and Share


  walborg
Pur lycklig glädje
2012-08-14

  ULJO
Finstämt och vackert leker du med orden
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP