Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-08-03


Jag går vilse i dig



Jag trodde att jag hade lagt ut de vita stenarna

Längs stigen

Försäkrat min väg


Tillbaka

 

Jag visste inte att dina himmelska ögon

Fanns i den sjö
Mina nu simmar i

Jag trodde inte jag skulle falla för frestelse
Bita så hårt i kakan


Jag trodde att jag kände till marken

Men i mina steg har jag snubblat

Vid roten

Till ditt hjärtas trädstam

Där skogen ristat in våra namn

i gläntan
Till din själ

 

Du med dina kartor

Jag med min vind

I korsningen

Möttes våra vägar


Och


Jag tror att jag har gått vilse

Helt kompasslös


Men jag vet att jag alltid kommer att hitta

hem

 

Med din hand


i min

 

 

 

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-15 16:48



Bookmark and Share


  melancholia
Bokmärkte. länge sedan jag var överhuvudtaget inloggad och det är härligt att slå upp sidan och läsa en dikt som inte bara tolkar allt jag känner i mitt förvirrade tillstånd.

Vacker,
2012-08-15

  alvan
Underbar kärleksdikt! Känns så varm.
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP