Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2010-12-28


Maria Magdalena





Hon gungar i botten på en treskiktad sjö
och ropar ibland mitt namn;

Gabriel! Gabriel!


Andra dagar är hon helt stilla helt tyst
och visar mig bara hennes kön.






Fri vers av Klas Nilsson
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-16 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klas Nilsson