Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SP 15




Hej, du.




Var är du när min själ och min hjärna svämmar över?




Grannens hund skäller genom mörkret
Som om den ljuder åt mitt novembertunga sinne

Gatlyktans varma sken lyser åt min längtan
Som vore den mitt världsljus och min kärlek

Var är du när min själ och min hjärna svämmar över?










Fri vers av Klas Nilsson
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-12 19:35



Bookmark and Share


    Billy Andersson
Jag är ju här. Novembertung och översvämmad..
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Klas Nilsson