Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

häppy fränds


att fylla sina stolar med människor
som vänner och vanda inredningar
att skratta. att prata att sitta i natten
och det inte regnar ett dugg. men daggen
lockar fram kaprifolens doft
att puttra över och kikna
att inte samla damm.




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-17 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP