Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg ja, jag gjorde det.







Kringmättad, man blir så efter alla turer

Så har jag vilsamt mot husvägg, sådär falurött och
landetgrönt

Jo jag sa att det va höst
men jag ändrade mig för några timmar

blundande och avslappnad säger jag att jag får.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-17 19:45



Bookmark and Share


  ULJO
Tjusigt
2012-08-17

  kerstin skriver VIP
skön text, den ger ordet ombestämma sig mening.
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP