Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Typ




He ger ju int allti söm öm he ger roliast
nalta skitn får en tåla

sa bondn då galta tjuvnöp kärringa.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-17 21:39



Bookmark and Share


  walborg
Roligt
2012-08-18

  ULJO
Ja den satt bra den
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP