Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack ni som gav mig förhandskommentarer och hjälpte mig med denna!!


Longing

Colored my hair darkfire red

to match the autumn fervency

To set the rime in heart

and show my self some sympathy

Awaited spring to rush me by

to inflame the speed of time

I did not long for a cold frozen winter

it slowed my lonesome rhime

A heartace can be a valid time

be a source of experience

And you I cant let go of now

you are my firenze




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-21 09:53



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
vackert och höstmysigt trots längtan till vår
2012-08-21

    ej medlem längre
jiiises så bra det blev!!!
2012-08-21

  walborg
Med bilden av brasan blir texten ännu tydligare som en explosion av vitalitet och livslust.
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP