Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vän ligt.

Om mina glipor har nedslag i lera

om mina ögon svämmar av vått

tänkt då kanske att

jag behöver ditt överflöd av blått

kanske kan du få solen att skina

över mitt den väg jag går

kanske du kan ge det där glädjande lilla

om du orkar, om du förmår

så ska jag hålla dig, den där dagen

det blåser så förfärligt kallt

ja om du är minstaste ledsen

ska du hitta mig överallt

så viktigt är det när en vän ger

en det där solgula lilla

då med ens vänder molnen bort och l

ivet blir behagfullt stilla




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-18 01:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
din egenart, bästa Annika!
2012-08-18

  walborg
Innerligt och gott att läsa - och språket litet muminaktigt privat
2012-08-18

  ULJO
Förtröstande och kärleksfulla ord
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP