Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2010-12-28


Felligga - cirkelpoesi








Mitt kök är ljust och det talar från dess bord;

"Motta denna rosmarinkvist och fyll den med ditt ords näste!"




Fri vers (Modernistisk dikt) av Klas Nilsson
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-18 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klas Nilsson