Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-08-20 Obs, bara en reflektion.


När två blir ett

 

Två tandborstar i
Samma mugg
Din handduk bredvid min
På samma


Krok



Nu finns alla våra saker
Nerpackade
I kartonger
Och våra kläder
Matchar inte längre


Färg



Och alla dofter
Tvättas
Bort

I tvättmaskinen


Torkar in med
Tiden



Och de tre ord
Som gav oss en början
Har just gett oss ett

 

Slut


©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-20 13:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kan relatera till detta efter som min son går igenom detta just nu.
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP