Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet du, jag tog fel på dig och någon annan


dina bristningar på bakbenen kunde jag lagt om och vårdat ömt om du tillåtit mig det
jag kunde pudrat chokladkakorna med florsocker och vi kunde haft dem till fikat på söndagarna

ville jag att du skulle skrattat, tillsammans
ville jag att du kunde strukit dina skjortor själv
ville jag att du kysste mig vid havet

men vem skulle tagit hand om mig när jag hade tappat andan
när jag behövde en papperservett till gräddklicken på haken
när jag stolt hade invaderat din bröstkorg och lagt mig i vila




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-20 20:00



Bookmark and Share


  Järnkatten
Känner en sorg i denna, bra skrivet..
2012-08-21

  Ingela Svenson VIP
livets skeden, och tolkningarna, Gillar!
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP