Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livfall.






tvekar det sista av värme
tvekar och andas tyst


regn som lägger till
hamnar taken och släcker solen

min avklädda kropp under rymden
avklädd längtansrött


smårodnande i fukten

vilsamt tröttnad.





Fri vers av Yrre VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-21 19:35



Bookmark and Share


  ULJO
Det är helt underbart skaldat
2012-08-22

  Anoo Niskanen VIP
Sinnligt skrivet!
2012-08-21

  walborg
Sensuellt och så personligt
2012-08-21

  Katinka VIP
Vackert och mycket stilfullt diktat.
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP