Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst. kära

 

 

linkad och småfrusen går  livet denna dag

ögonen vänjer sig till

här har frågorna brytande andetag

det är så mycket som de vill

 

 

ömsom andning ömsom gråt

det finns inget liv som har förlåt

bara timmar dagar och år

så det är bäst . kära,

att du går.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-23 06:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känna sig
liten
på jorden
men
stor
i orden
2012-08-28

  ULJO
Du är för skön i ditt poetande
2012-08-27

  aol
så fint du kan skrifta, min fina poetvän Yrre
2012-08-23

  walborg
Skönt budskap att läsa
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP