Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bro bro breja

 

 

Vikt är dagen, böjd emot natt

en gårdag har kommit till liv

en sida i livet har fått sin punkt

och jag har fått ett motiv

 

Kanske livet inte blev som tänkt

så många mörka moln

alldeles för kallt för det mesta

utan insikt i vart jag kommer i från

 

regn och snöslask, för lite sol

men nu ska det bli ändring på det

för jag vet något ingen annan sett

och det är min hemlighet

 

Men vi kan säga så här att jag väljer

att under moln

se det ljusa ovanför och jorden

den jag kommer i från

 

Mitt motiv blir att vilja, för utan det

skrivs aldrig boken om livet ut

att trots det mörka ge regnbågen plats

ett av mina vettigaste beslut

 

Kanske inte något någon bryr sig om

men inte ens för det vacklar min tro

så nu kan jag gå och lägga mig

jag är min egen bro.

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-23 21:17



Bookmark and Share


  ULJO
"Jag är min egen bro" en sådan härlig insikt. Mycket bra skrivet
2012-08-23

  Trätobroder
Riktigt fint, sista raden knöt ihop säcken!
2012-08-23

  walborg
Skönt att läsa om att tankekonstruktioner medvetandegörs och viljan gör oss ansvariga för våra liv
2012-08-23

    ej medlem längre
/get....as welll
2012-08-23

    ej medlem längre
U got so many friends.
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP