Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är värdefullt, så och jag. Inspererad av Kyrius Vek.


Vita pretiosa est.

 

 

Hon har ro i det som är hon

kjolarna är inte för långa,

barnanävarna räckte upp

Och nu fyller baken ut spegeln i sovrummet men

Hon har ro i det som är hon

vågar titta och sträcka sig rak.

 

Knyter band om håret och ser sig själv i ögonen, viker inte bort

för hon har ro i sitt liv och bär

 

"Det är ju därför jag är här."




Fri vers av Yrre VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-24 07:24



Bookmark and Share


  aol
tack för denna fina poesi
2012-08-24

    ej medlem längre
glad att få ta del av denna vackra text

underbar att ta till sig ...

stort tack ...
2012-08-24

  bittemi VIP
Vilket härligt bejakande av sig själv! Härlig text!
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP