Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilad stå äng

 

 

Jag vet hur höstar flyter

som ovala löv ovanpå

jag är sällan under men mer ovanpå

 

mina ord har små små vingar

de har parasoll som förs av vind

jag har blott det lena, som ett under mot min kind

 

hur livet kan vara svävande hur det kan höja

sig högre än allt

hur den kan slamra rakt ner

mot hårt och fuktig asfalt

 

Jag vet att höstar har sin gång

och att strå stå vattensjuk

 

det är därför jag dansar här för mig själv

 

aftonmjuk.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2012-08-24 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP