Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jomen det är aldrig över och nu igen, snälla inte igen. Some die young. Laleh


oroshimmel i grått. kära

 

 

Riv ditt dunkel av

riv svar och sanning ut

bränn alla dina ränker

spara inget krut

 

för

 

jag har så svårt att höra din röst

har så svårt att se det som är du

tusen regnbågar har inte nog med färg

för att måla någon av oss nu

 

(tillägg i sjätte längtansplaneten)

 

bruten ur, ut

 

men jag känner inte dina gator

mina fotsteg har aldrig andats där.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-24 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande
dynamiskt
stor rörelse
som angår
2012-08-28

  ULJO
Jag gillar verkligen dina texter
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP