Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära en skog eller nåt

 

 

Jag vet att dö en smula

var dag som slinker förbi

jag vet när orosmolnen nalkas mig

och när allt känns förbi

 

jag vet att skratta de vindar

som kittlar mig så stort

och att småkittelvindarna drar förbi

alldeles för fort

 

av det onda jag fått min beskärda del

och av dagar som mist sitt ljus

ändå måste jag säga

det finns gott om skratt i mitt hus

 

jag vet inga andra tofflor att bära

än de som jag får skoskav i

men så är livet där jag satt rot

vem vet kanske tid tar sig förbi

 

då vill jag önska för er alla ungar

hav himmelsblått

alla de vackraste timmarna ni ännu inte har fått

mig gör det detsamma, jag har vadat upp till min mitt

vi behöver endast förmågan

 

att våga andas fritt.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-24 22:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Standing tall
after all

gottläst
med kraft

2012-08-28

    ej medlem längre
Heliga ord, bästa Annika.

Tack!
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP