Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om fallande.

 

 

Just nu faller natten svärtad

och loven kring mitt känns

jag är plogad fåra i dagrandning

och jag är fjolårshö som bränns

 

här har teg ett mönster men

jag är avsaknad av

jag vet jag borde fåra men

jag har förlorat mitt nav

 

( här borde försäkran om att allt är bra ha en rad för sig)

 

leva leva orka leva.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-25 00:37



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket tankar florerar efter att ha läst denna
2012-08-27

    ej medlem längre
Inga fega undanflykter,
bara rakt på.
2012-08-25

  walborg
Mångbottnat och associationsrikt
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP