Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min koffert står redo..

Någonting är på gång
vinden blåser så annorlunda
och svenska flaggan
lyser INTE lika stark..
är rädd för att det ska blåsa upp
till en riktig storm !
min koffert står redo,
för vem vet, kanske jag behöver fly
och söka skydd någon annanstans...








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-25 12:13



Bookmark and Share


  Maria T
Så får det inte bli
2012-08-27

  Sommarnattsljus VIP
Tycker mycket om titeln, men innehållet förvånade mig. Jag trodde att kofferten stod redo för övergången till andra sidan...
2012-08-26

  Bibbi VIP
Ja, sådan är tiden.
2012-08-25

  ResenärGenomLivet VIP
Ja du...det gäller att vara redo...
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP