Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sotad

 

 

Jo jag har skrivit om gryende dagar och väntande natt.

om kalla kvällar och mornar man inte gärna vill vakna i

 

om det som gör ont, som skär, som bryter hjärtat

jag gör det inte så ofta nu.

 

Ofta tittar jag ut över skogen, sitter ner vid myren, jag pratar inte

 

som om orden tagit slut som om.

 

September har vilan i sig, jag är tacksam för det.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-25 18:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Poeten har fötterna på jorden
och sinnet fritt tänkande, sökande.
2012-08-25

  Sturesdotter
Att vila i stunden och uppskatta hur man har det - det förmedlar du till mig kära Yrre i denna dikt.
Jag vilar i dina ord och känner vilan slå sig till ro inom mig.
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP