Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-08-29


Radiovågor

 

Ibland när du dansar
Bland bestick
Tallrikar och
Skålar

 

När du Diskjockar
Knappar du in musiken inom
Mig, och når hela min
Frekvens

 

Och
Jag står i smyg
Och
Ler bakom din rygg
Håller ett tal för mig själv
Vid dörrkarmen till ett kliv
Tänker, att
Hela världen måste finnas
I ditt hår
Vill, rufsa om
Din balans, där du står

 


Men jag
Sväljer orden bakom en 
Meningen att,
Stryka längs din ryggrad
Ner
Längs din själ
Älskling det, är för dig
Som
Jag känner mitt hjärtas

 

 


Radiovågor



©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2012-08-29 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP