Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompakt

 

 

 

Det räcker inte att man gömt ryggsäcken.

den lever under huden och växer sitt liv.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-30 08:21



Bookmark and Share


  ULJO
Instämmer med föregående talare
2012-08-31

  walborg
Nej den måste upp ur gömmorna och vädras ordentligt ...
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP