Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-08-31


Vattnade tårar

 

Vad hände?

 

Våren kom och tog dig

Sommaren vissnade bort

Hösten drog förbi

Och vintern la sin slöja

Över dina axlars ängar

 

 

Alla löven vi krattat

Högar av

Alla minnen vi kramar

Nu, som aldrig förr

 

 

Och vi ser i spegeln

Varje dag

Hur åren reflekteras

Och bara går

 

Jag vet, att

Vi glömmer att tänka på dig, ibland

Att våra tårar slutar vattnas

Ibland, då solen ler

Men vi måste fortsätta andas

Måste fortsätta blomma

Mitt i ditt sista, tag

 

Då vi sjunger med i musiken

Då vi skrattar i baren

Eller äter popcorn till filmen

Så som du också gjorde, en gång i tiden

 

 

Och åren bara går

 

Men jag vet, att vi tänker på dig

Utan att säga ditt namn

 

Högt

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-31 12:35



Bookmark and Share


  Änglaögon
Din text andas saknad, vackert!
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP