Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ord som pladdrar i skallen




Det blir aldrig som man tänkt sig II


Visst ville jag bli kär och uppleva den där känslan av lycka
jag längtade efter att falla,
falla och lyfta
jag skulle ha kontroll
veta varje steg
känna varje grop
aldrig tappa kontrollen eller stå hjälplös

visst visste jag vad kärlek var
hur det skulle kännas
vad som skulle ske
hur man håller emot
tar det lugnt

här sitter jag nu
leende
njuter



har totalt
tappat kontrollen




Övriga genrer av Sören
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-02-09 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören