Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-09-07


Kurragömma

 

Jag vet att det är en lek


I en lägenhet
Där vi någonstans, kanske
Bygger på ett hus

Slår mina
Händer för ansiktet

Räknar till hundra

Drömmar
Söker i rum efter rum
Tänker att du fnissar
Bakom gardinen,
Eller ligger under sängen

Och väntar

På mig

...

Du rör dig bortom
Dagar
Och jag ler
I mina steg
När jag närmar mig
Din evighet

 

Kan jag få snudda
Din arm

"Är jag nöjd"

 

Men jag kommer fortsätta räkna...
Tills du låter mig finna ditt

 

Hjärta

 


©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-07 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP