Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta vara så


Sluta vara så
envis och så tyst.
Prata med mig
säg något.

Jag hatar när
du är så.
Envis och tyst
och inget säger.

Då sårar du mig
och det vet du.
Men du är så ändo
tyst och envis.

Mitt hjärta slutar
slå då.
Aj,jag får ont
jag lovar.

Så snälla,
jag ber dig.
Sluta vara så
prata med mig.




Fri vers av Manal
Läst 311 gånger
Publicerad 2004-08-07 00:03



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Jag känner människor som är så här
och det är en fruktansvärd tortyr
Bra skrivet av dig
och viktigt för många att läsa
/// Ola ..
2004-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal