Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle du göra allt,jag bad dig om?


Om jag bad dig

Om jag bad dig att
bara för en natt sova hos mig.
Vad skulle du svara då?
skulle du vara säker på ditt svar?

Om jag bad dig att
bara ge mig en kyss.
Skulle du kyssa och inte motstå?
eller skulle du bara gå ifrån?

Om jag bad dig
att hålla om mig hårt.
Bara sådär för en sekund eller så
skulle du krama eller släppa taget?

Om jag bad dig att
Älska med mig inatt.
Skulle du krypa i sängs med mig då?
eller skulle du bara gå?




Fri vers av Manal
Läst 329 gånger
Publicerad 2004-08-07 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal