Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet väl om att du nu bryter ett löfte?


Vart ska du?


Hallo min vän

Säg inte att du ska gå nu?

Nu när jag dig behöver

Vart ska du gå?

Minns du vad du har lovat mig?

Du minns nog inte, för du är så glömsk

Du lovade mig att alltid finnas för mig


Så nu när du åker, bryter du ditt löfte

Varför, varför?

Varför lovade du det då?

Du vet, du vet

Du vet att jag hatar när man bryter löften



Hallo du lovade att alltid finnas för mig

Vart har de orden tagit vägen nu?

Så orden har du slängt bort nu?

De betyder ingenting

Så snälla, lova inget mer


För nu när du ska gå

Vill jag inte få några löften från dig

För du kommer glömma dem

Precis som alla andra

Snälla, Lova inget mer




Fri vers av Manal
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-08-07 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal