Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Spanaren Foto från den 12/10 2010


Luktar snö (choka)

Kallt i märg och ben
Fåglarna äter ivrigt
Allt känns i luften
Luktar snö men kan ha fel
Luras vi att tro
Att den vita snön når fram
Kanske ändå ett falskt larm

© Ann-Britt Berglund
10 oktober 2012




Fri vers av Ljusletaren
Läst 241 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-10 14:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känndom i luften!
2012-10-12

  Lynx63 VIP
Snö doftar underbart
Man tar aldrig fel
Hurra snart är den
HÄR..... :)
2012-10-12

  anits VIP
Det får vi verkligen hoppas
att snön inte kommer än
2012-10-11

  ResenärGenomLivet VIP
Vi får verkligen hoppas på att det är falskt alarm...
2012-10-10

    ej medlem längre
En text lika vacker som din bild. Höstsmaken och dofterna finns där.
2012-10-10

    ej medlem längre
Fint! Den kommer snart åtminstone häruppe...
2012-10-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut!
Snö gör debut
med en liten
doftsalut!
Jag vet som Du
vi har varit
med förut!
Bra sagt!
2012-10-10

  Lindha W Gustavsson
Vi kan hoppas att vi får vänta lite till på snön, men man vet aldrig!
2012-10-10

    ej medlem längre
Känner den där doften precis innan det börjar singla flingor! Jättefin!!
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren