Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du fick mitt hjärta, men på ett villkor


Men på ett villkor


Du fick mitt hjärta
men bara på ett villkor
minns du det?

Du fick mitt hjärta
bara om du skulle ta hand o det
Ta hand om det väl

Du sa det
du sa att du skulle ta hand om det
Som om det vore en skatt

Men vet du vad
du tog inte hand om hjärtat
utan hjärtat krossades

Jag som litade på dig
Så varför gjorde du såhär?
Varför?

Jag som älska dig
av hela mitt hjärta
Och min själ

Hur ska jag nu kunna älska
när hjärtat är i bitar?
Snälla säg mig hur

Du fick mitt hjärta
helt och fint
Men du krossa den i småbitar




Fri vers av Manal
Läst 296 gånger
Publicerad 2004-08-08 00:58



Bookmark and Share


  Maria Diamond
jättebra skrivet...känner igen mig till viss del. Det händer alla nån gång i livet...men man får inte ge upp för den rätte eller rätta väntar någonstans där ute...
2004-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal